Her er svarene på alle dine spørgsmål om en bryllupsfotograf

At bestille en fotograf eller videograf til dit bryllup er en stor ting, og du vil uden til have masser af spørgsmål.

Vi foreslår normalt, at parret kontakter deres mødested for at spørge, hvornår ceremonien vil være og tidsplanen for dagen. Når vi ved, hvordan dagsplanen til bryllupsdagen ser ud, kan vi finde ud af de nøjagtige timers dækning, der skal til derfra.

Her er svarene på alle dine spørgsmål om en bryllupsfotograf

Hvad er den bedste del af bryllupsdagen at fange på kamera?

Timerne op til jeres bryllup kan naturligvis give nogle af de smukkeste, mest uskyldige og rørende billeder.

Du har fået lavet dit hår og makeup, du er i din drømmekjole og ligner en million, ved at blive gift! Du er måske lidt nervøs eller bare spændt over alle disse følelser, der farer igennem dig, før du møder din anden halvdel for enden af gangen.

Det er vigtigt at fotografere de smukke stunder sammen med din familie. Det er disse øjeblikke fanget af dig – en fantastisk, selvsikker brud – der vil sætte tonen for resten af dagen.

Kan jeg sende eksempler på billeder og videoer, jeg gerne vil have have lavet?

Normalt, hvis par har brugt meget tid på at undersøge deres fotografer og besluttet, at de gerne vil booke os, er det fordi de kan lide den stil vi arbejder i. Det betyder, at vi allerede er synkroniseret på en bestemt måde – de forstår, hvad vi kan gøre, og vi er på samme side. Send os gerne dine eksempler. På denne måde kan vi se din farvepalet, din bryllupsdesignstil og din inspirationskilde.

Vi anbefaler også at i tager hen til der hvor der skal tages portrætter, så i har en ide om hvor i synes det ville være smukkest at få lavet billeder.

Hvad er den bedste del af bryllupsdagen at fange på kamera?

Hvilke øjeblikke kan vi bedst lide at fange med kameraet?

Misforstå mig ikke, der er mange vigtige øjeblikke på en bryllupsdag. Men jeg tror, at det ene øjeblik, mange fotografer og videografer savner – og det er en skam, fordi det er så fantastisk et øjeblik, når ceremonien er afsluttet, og parret går ned af gangen og ud af kirken.

Dette er det øjeblik, parret starter det nye kapitel af deres liv sammen – dagens højdepunkt. Der er så mange følelser, den uholdbare spænding og lettelse, og med hele familien og vennerne, der kommer sammen for at fejre med dig, alle kys og kram, lykke og kærlighed – og der er kun et vindue på fem minutter, hvor du kan fange alt det!

Mange fotografer og videografer glemmer dette øjeblik. For mig er der bare så mange følelser, så vi ville bare fortsætte med at skyde non-stop, fordi du kun har de fem minutter til at få så mange skud, som du kan!

Hvor længe skal jeg vente på mine billeder?

Det tager omkring 5 uger at få det endelige produkt, fordi der bliver brugt meget tid på at sidde bag computeren i billederedigering for at levere de perfekte billeder til vores kunder.

brud bryllup Fyn

Hvordan modtager i billederne når de klar?

Hele bryllupsgalleriet leveres via et kodeordsbeskyttet onlinegalleri. Det har et smukt layout med en online butik, hvor du kan bestille print, gemme dine favoritter, downloade billeder og dele dem med familie og venner. Vi kan også jeres billeder og videoer på en USB med posten.

Skal jeg bestille et ekstra måltid til min fotograf, i betragtning af at de er her hele tiden?

Ja tak! Vi holder ikke rigtig pauser ved brylluppet, og det er svært at holde fri under receptionen for at finde noget at spise udenfor stedet. De fleste steder har måltider inkluderet i deres pakker, så vi anbefaler at tage samtalen om personalemåltider med dit mødested på forhånd.

Hvor mange billeder kommer vi til at ende op med?

Vi tager i altid mellem 2500 og helt op til 4000 billeder på en dag. Så der skulle være rigeligt at vælge i mellem. Og når vi har sagt farvel på dage. S begynder vores billedebehandler at redigere billeder og vælge de billeder han synes er de absolut bedste. Men skulle det nu ske at i har fundet nogen billeder i galleriet som i meget gerne vil have redigeret, så er der også mulighed for det.

Læs også: