Gode bryllups billeder og video

Vi også tager digitale billeder og bryllupsvideo med professionelle spejlrefleks kameraer og har altid et godt øje for et godt motiv. Jeg tager billeder der er mere farverige mere klare og med mere dybde.

Gode bryllupsbilleder taget i naturen omkring os eller midt i byen eller. Jeg kan levere billeder i farver sort/hvid sepia blue-tone eller det som i ønsker! Ring til mig aftal et formøde og sammen skaber vi jeres perfekte bryllup!

Et telefonmøde eller FaceTime / Skype er altid med i prisen når det gælder bryllups billeder. Klik rundt i vores gallerier og som om billedstilen matcher jer og hvilke billeder og video i ønsker jeg skal tage fra netop jeres bryllup!

Vælg en professionel bryllupsfotograf eller videofotograf, der leverer klare flotte og mindeværdige billeder! Det koster ingenting at spørge fotografen til råds skriv eller sms gerne til mig.

Gode bryllups billeder og video

Best man

Best man’s rolle er som gommens højre hånd, før og under brylluppet. Best man skal hjælpe med at arrangere polterabend, hvis sådan skal holdes. Best man skal hjælpe Gommen med at vælge jakkesæt. Best man skal skal organisere Gommens stramme tidsplan, før og under brylluppet.

Best man er koordinator for gæsternes spørgsmål angående gaver og lignende. Best man tager imod sange, og får besked om eventuelle indslag under aftenens forløb. Måske gommen ville forære Best man Manchet knapper i erkendelse.

Gode bryllups billeder og video

Toastmasteren

Toastmasteren opgave lyder egentlig til at være ganske enkel. Men en god Toastmaster skal holde den røde tråd igennem hele middagen og tager over når værtsparret har budt velkommen. Sange og lignende gives til Best man som så koordinerer med Toastmaster.

Toastmasteren skal have talegaverne i orden have pulsen på hele selskabet og kunne afbryde mange gange for at lade taler og sange komme til.Der kan være temmelig mange taler sange og indslag der gør atToastmasterens checkliste hele tiden bliver ændret. Og alt skal nåes inden kl 24 hvor der skal danses brudevals.

Skal i bruge en dygtig Guldsmed?