FOTOGRAF PÅ JOB

Passion for videografi og fotografi er hvor hjertet ligger når det kommer til en perfekt beskrivelse af hvad jeg laver når folk spørger mig. Bryllupsvideo og billeder skabt af passioneret bryllups videograf og fotograf er jeg en ung mand tilhørende  den nye generation indenfor video og foto ved danske bryllupper. Jeg er rlandsdækkende videograf og jeg kan bookes både som videograf alene, men også som en del af et af Danmarks bedste fototeams ved forevigt.dk.

OM

Jeg er uddannet fotograf ved Rene Asmussen og siden min læretid har jeg kastet mig intenst over video fotografering. Jeg har fotograferet professionel de seneste 8 år og har skudt mere end 200+ bryllupper i hele Danmark. Jeg elsker den steming, der altid er ved et bryllup. Folk er altid så glade og brudeparret stråler af kærlighed. Det er for mig verdens bedste job.

Emil Skov

“Vi elsker vores bryllupsbilleder og video fra vores store dag. Vi er så glade for vi valgte One Special Day til at fange den stemning vi selv mærkede på dagen. Så mange skønne minder med familien og vennerne”

– Lise og Anders