5 nemme måder at hjælpe din bryllupsvideograf. Send dem en bryllupsplan med tidspunkter og med så mange detaljer, som du ved (f.eks. skal Maria og Simon læse op – Der vil være 4 taler fra far, bedste mand, brudgom og brud) Dette vil hjælpe videografen med at planlægge og være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, uden at skynde sig med at prøve at sikre, at de fanger alt.

en god videograf

Sørg for, at der er en lille plads, hvor de kan stå for at filme din ceremoni. Ofte er blomsterne placeret på hver side af det sted, hvor parret skal giftes, og den person, der leder ceremonien, vil stå lige foran dig. Selvom en god videograf vil få det bedste ud af enhver situation, vil planlægning af en god position for din videograf gøre det muligt for dem at blive på ét sted og forblive diskret.

Dygtig landsdækkende fotograf til portrætter

Bryllupsfotograf

Informer de vigtige personer og gæster om, at dagen bliver filmet

Informer de vigtige personer og gæster om, at dagen bliver filmet. Du vil ofte bemærke videografen mere, når dine gæster står i vejen. De største øjeblikke på dagen, hvor dette kan ske, er. Når best man kommer op for at aflevere ringene og fortsætter til så at stå foran kameraet. Ofte vil registratoren informere ham om ikke at gøre dette, men en forhåndsadvarsel til best-man vil betyde, at videografen ikke behøver at bevæge sig for at fange ringbilledet.

Læs mere om bryllupper her

Et af dagens bedste fotomuligheder

Et af dagens bedste billeder, når det nye brudepar går ned ad kirkegulvet som mand og kone, men alle dine gæster vil også gerne have en del af handlingen. Gæster vil ofte træde ind i midten af gangen for at få et skud med deres telefon af det lykkelige par, desværre vil det betyde, at de kommer med på dine fotografier og film i stedet for dig!!  Fortæl dine gæster, at de må tage billeder af jer og prøve at undgå at gå i vejen, men ellers bedes du vente til efter ceremonien. Dette vil sætte videografen i stand til at nyde din dag og få de billeder, de ønsker, men også holde sig ude af den professionelle måde.

Informer næste taler

Advar personer, der læser eller holder tale, om, at de vil blive filmet og bære en optageenhed. Vi er vant til at finde de vigtige personer og samle dem op, men hvis de ved at komme og bede om en, vil det gøre os i stand til at koncentrere os om at komme videre med at optage dagen i stedet for at opspore folk.

Har du tjekket bryllup Zonen?

Book en ekstra videograf

At have en anden videograf kan ofte hjælpe ved de helt store bryllupper. Ikke alene vil du få ekstra vinkler af de store øjeblikke, du kan også få to samtidige øjeblikke fanget (sådan en brudgom-forberedelser eller gæstebilleder, mens den fotografiske session finder sted)

Hold fotograferne informeret

Hold kontakten med os inden dagen. Fortæl din videograf, hvis der er noget, du har brug for råd om til din store dag eller ændringer, der sker med hensyn til timing. At fortælle dem et kontaktpunkt til bryllupsreceptionen og endda sende billeder af alle de vigtige personer før din dag vil hjælpe dem, når de først ankommer.

Læs mere: