Bryllupsvideo

Professionel videograf til bryllup. Vi kører over hele Danmark. Romantiske bryllups videoer og billeder. Ved at vælge “one special day” som jeres videograf til brylluppet, får I en fantastis og eksklusiv genfortælling af jeres livs store dag. At videofilme en bryllupsdag er en stor mundfuld. Det kræver dyrt udstyr, masser af omstillingsparathed og selvfølgelig flair for brug af lys og lokation. Men vi elsker det og vi er gode til det. Book jeres videograf i god tid.

Capturing Moments VIDEOER

DE LEVENDE BILLEDER

En professionel bryllupsvideo kan noget andet end almindelige billeder. Stemmer, taler, bevægelse er altsammen noget du ikke finder i de almindelige still billeder. Skal man mindes et menneske efter det ikke er her mere, så kan video dokumentere noget et fotografi ikke kan. På en video kan du høre en person snakke, bevæge sig etc. Det gør oplevelsen mere levende for beskueren. We are capturing moments.

Video er et fantatisk supplement til bryllupsbilleder. Det er en unik investering i et helt særligt minde, der aldrig kommer igen. Vi har mere end 10 års erfaring med video fotografi og professionelle video optagelser. Hos os booker i kvalitet og professionalisme.

Capturing Moments

Læs mere

fotograf-video-bryllup
bryllup-og-video
bryllup og video film