Overvejer I at få et levende og varigt minde fra Jeres store fest?

Så er en professionelt produceret video måske en mulighed for Jer.

Det kan være svært for familien eller en ven at udføre dette arbejde, da de selv skal deltage i festen og som regel ikke har tilstrækkelige kundskaber eller udstyr til at kunne gøre det ordentligt. Kvaliteten af det, der eventuelt bliver filmet, er sjældent særlig flot, da der i høj grad skal erfaring og ekspertise til at lave en flot video, hvor både billeder og lyd er i top.

Meget få vil desuden have muligheden for at sammenklippe optagelserne til en video i professionelt snit med titler, glidende overgange, evt. musik m.m., som kan tåle at ses igen og igen.

Alt dette kan jeg som professionel videofotograf tilbyde at håndtere på en venlig og afslappet facon.

Video med masser afpersonlighed

Den gode festvideo laves ikke bare ved hjælp af god teknik. Det drejer sig selvfølgelig først og fremmest om indholdet, om at fange stemningen, menneskene og alle højdepunkterne i løbet af festen. Jeg gør derfor meget ud af forberedelserne for at gøre videoen så personlig og vedkommende som muligt.

Derfor mener jeg, det er vigtigt at snakke tingene godt igennem, inden festen overhovedet går i gang. På den måde bliver det i langt højere grad Jeres video. Jeg tager gerne en snak med jer før festen for at planlægge, hvad der skal ske og for at vise, hvad der i Jeres tilfælde er mulighed for at få lavet. Samtalen er selvfølgelig en fuldstændig uforpligtende, men efter min mening vigtig del af forarbejdet til festen.