Er en videograf det værd? Det korte svar er ja! En videograf er absolut den investering værd. Du har alt klar, men måske er der en ting, du stiller spørgsmålstegn ved: burde vi ansætte en bryllupsvideograf, og hvorfor?

Nogle par leger med tanken om at bestille en videograf for at fange de specielle øjeblikke, et kamera ikke kan fange. Og så tænker i måske det er en unødvendig pris, men det er det værd. tag det fra par, der ikke ansatte en videograf på deres bryllupsdag (mange siger, at det er en af deres største beklagelser)

Hvis du er ekstra bekymret over, at dine bryllupsbilleder ser tidløse ud (de kommer trods alt til at blive vist i dit hjem i mange år fremover), kan din video være lidt mere trendy, mens den stadig ser klassisk ud. Jeg arbejder i den stil i kan se på hjemmesiden. Men vi kan sagtens finde en kreativ stil der fungere bedst for jer.

Et lille klip – fra en stor dag!

Glem det kedelige slideshow

Glem ideen om en bryllupsvideo, der udspiller sig som et kedeligt diasshow. I stedet vil jeg som bryllupsvideograf simpelthen fange de sødeste højdepunkter og pakke dem ind i en engagerende tre til fem minutters video. Redigeringer på samme dag er også en af de hotteste tendenser inden for bryllupsvideografi, hvilket betyder at jeg som videograf, vil fange de bedste øjeblikke fra processen med at blive klar (og endda inkludere optagelser fra ceremonien), der skal afspilles i receptionen. Ret cool, ikke? I og jeres gæster vil elske bag-kulisserne, mens du og din partner forbereder jeres store øjeblik.

Glem ideen om, at en bryllupsvideograf betyder lys-kamera-handling i dit ansigt hele natten. Nutidens videografer fanger en mere dokumentarisk filmstil, hvilket betyder, at du måske ikke engang lægger mærke til dem, før de giver dig en fantastisk video af din dag.

Er en videograf det værd?

Både video og billeder er vigtige

Så har du selvfølgelig din fotograf, som får både stillede og poserede billeder, men for alt derimellem har du brug for en videograf. Og så skal i, ikke bekymre jer om  at se stive eller akavet ud på video. Alt i skal gøre er at nyde festen, jeg vil arbejde som fluen på væggen og fange jeres smukke øjeblikke.

På trods af måneder og måske endda mange års planlægning af jeres store dag, så kan dagen gå rigtig hurtigt. Jeres store dag går lynhurtig, som en sommerstorm. Det er derfor det ville være en rigtig god ide at ansætte en fotograf da det er et absolut must. Men hvis et enkelt billede er tusind ord værd, hvor mange er et fanget øjeblik af live-action værd?

bryllupsfoto Aarhus

Vi skaber minderne og de levende billeder fordi: Jeres store dag går lynhurtig, som en sommerstorm.

Du får bevægelse, fanget på film, det er en af de bedste måder at genleve eller endda se fra et mere nærværende perspektiv, de detaljer der gjorde jeres store dag ekstraordinær. Selvom fotografering burde være jeres primære metode til detaljeret dokumentation, hvad er lys og kameraer uden lidt ¨action¨.

foto bryllup

Hvad er den største grund til, at brudepar skal have bryllupsvideografi?

”Par lægger meget tid, kræfter og ressourcer i gang, når de planlægger deres bryllupsdag. Det er et af de mest specielle øjeblikke i deres liv, og det er vigtigt, at ansætte de rigtige fagfolk, der hjælper med at bevare minderne fra den dag.

Vi har specialiseret os i at lave korte, filmiske og historiedrevne bryllupsfilm, som er lette at se og dele med familie og venner. En bryllupsfilm, den vare typisk mellem 4-6 minutter lang. Videoen er er filmatiseret redigeret, professionelt farveklassificeret og leveres digitalt i 4K ultra HD -kvalitet.

Læs mere: